Ministria e Brendshme e Maqedonisë publikon një tjetër video nga përleshjet në Kumanovë

Ministria e Brendshme e Maqedonisë publikoi një video të re rreth 4 minuta të gjatë, ku sipas saj shihet një pjesë e luftimeve mes forcave speciale dhe ‘grupit të armatosur’ në Kumanovë.

 

Në videon e publikuar shihen forcat maqedonase të sigurisë teksa shkëmbejnë zjarr në drejtim të pozicioneve, sipas Shkupit zyrtar, “të pjesëtarëve të grupit terrorist”. / Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>