Ora verore E diell, 26 mars 2023 në ora 2:00 - Ora dimërore E diell, 29 tetor 2023 në ora 3:00

Ora verore dhe dimerore

ora verore dhe ora dimërore

Më 26 mars bëhet ndërrimi i orës, si çdo vit në javën e fundit të marsit përfundon llogaritja e orës dimërore, dhe kalojmë në llogaritjen e orës verore, prandaj akrepat e orës do shkojnë për 60 minuta përpara.

 

Qeveria e Maqedonisë në seancën e sotme mori vendim që të dielën (26 mars) akrepat e orës të lëvizin për një orë përpara, gjegjësisht në orën 02:00 akrepat e orës do të zhvendosen në ora 03:00.

 

Ndërsa llogaritja e orës dimërore, përsëri do të bëhet po të dielën (29 tetor) akrepat e orës do të lëvizin për një orë prara, gjegjësisht në orën 02:00 akrepat e orës do të zhvendosen në ora 01:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>