Përmbytjet në Maqedoni, ja emrat e viktimave të identifikuar

permbytjetMPB e Maqedonisë ka konfirmuar se si shkak i përmbytjeve, numri i viktimave në Maqedoni ka arritur në 25 persona. Deri më tani janë identifikuar disa viktima, raporton “Alsat-M”.

Viktimat e identifikuara deri tani nga përmbytjet:

 

  1. Bajram Mustafa, i lindur më 02.09.1949, rruga “Anton Popov” nr.10.

 

  1. Enes Mustafa, i lindur më 06.06.2014, rruga “Anton Popov” nr.10

 

  1. Katerina Mitrova, lindur më 14.08.1933, rruga “Kostandin Petroviç”, nr.31.

 

  1. Gjillmez Muharremi, lindur në vitin 1940, rruga “Avdija Avdoviç”, nr.22.

 

  1. Nade Ilievska, lindur më 1955, në rrugën “35”, fshati Stajkovcë.

 

  1. Bllaga Jovevska, lindur në vitin 1941 nga fshati Smillkovcë.

 

  1. Murat Saiti, lindur më 1957, nga Hasanbegu.

 

  1. Zemrije Sinani, e lindur më 1985 me vendbanim në rrugën “Alija Avdoviç”.

 

  1. Marina Velinovska, e lindur më 1977 nga Kriva Pallanka

 

  1. Jovan Velinovski, fëmijë nga Kriva Pallanva.

 

  1. Zhaklina Bozhinovska, e lindur në vitin 1973 nga Kumanova.

 

  1. Furkan Fejzullahu, lindur më 1987 në Hasanbeg.

 

  1. Sasho Mitkovski, lindur më 1971 nga fshati Creshevë

 

  1. Qazim Iseni, lindur më 1933, nga Hasanbegu.

 

  1. Lubica Dimcevska, lindur më 1935, nga fshati Creshevë

 

  1. Sllavska Iliç, e lindur më 1956, me vendbanim në rrugën “Sipo Cerrne” numër 73.

 

  1. Tomislav Iliç, lindur më 1950.

 

  1. Mirko Mitkovski, lindur më 1949 nga fshati Creshevë.

 

  1. Dostana Dimitrievska, e lindur në vitin 1974, në fshatin Crnotravska, Tetovë.

 

  1. Ubavska Jovevska, e lindur më 1965, në fshatin Stajkovc.

 

  1. Një fëmijë tetë vjeç.

 
16:30 – Ministria e Brendshme e Maqedonisë ka konfirmuar se deri më tani 25 persona kanë humbur jetën si pasojë e përmbytjeve në Shkup dhe rrethina. Gjithashtu, njoftohet se 5 persona janë të zhdukur.

Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, ka pasur dëme të mëdha materiale. Probleme janë shfaqur edhe në trafik.

MPB e Maqedonisë njofton se si pasojë e përmbytjeve, deri tani janë zhvendosur më shumë se 1.000 banorë nga banesat e tyre. Drejtuesit e Komitetit për Menaxhim dhe Kriza i kanë propozuar qeverisë të shpallë gjendje të jashtëzakonshme për 15 ditë në rajonin e Shkupit dhe të Tetovës.

/D.Xh/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>