POLICIA USHTRON DHUNË NDAJ PROTESTUESVE

protestatSituatë tensionesh po mbretëron para Qeverisë në Shkup, dhe se policia ka përdorur gaz lotësjellës dhe topa uji kundër protestuesve.

Situatë tensionesh po mbretëron para Qeverisë në Shkup, dhe se policia ka përdorur gaz lotësjellës dhe topa uji kundër protestuesve.

Një pjesë e turmave protestuese janë shpërndarë para Qeverisë, pasi që qeveria ka ushtruar dhunë ndaj tyre. Deri tani informohet për të plagosur në mesin e protestuesve, të cilët nuk janë larguar nga gazi lotësjellës dhe topat e ujit të forcave speciale.

Protestues të revoltuar po qëndrojnë disa metra larg qeverisë duke bllokuar rrugët dhe duke qëndruar pranë njësiteve speciale. (INA)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>