Protesta e nesërme përsëri tek sheshi ILIRIA në ora 13:00.”

protesta-studentet-maqedoniNesër vendosim bashkarisht ULTIMATUMIN për Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, si dhe UNIVERSITETEVE!
Të dashur STUDENTË dhe NXËNËS ju informojmë se protesta e nesërme do të mbahet përsëri tek sheshi ILIRIA në ora 13:00.

studentet- erevoltuarStudentët e revoltuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>