Pse VMRO preferon VLEN?

MickoÇka thotë Mickovski/VMRO për formimin e qeverisë së re, kush është i preferuari i VMRO-së? ndërsa pse? Përgjigja nuk është bardh e zi (korrupsioni?), janë vendime dhe veprime politike më afatgjata nga VMRO.

Mbetet ende pa përgjigje, pse VV mbështet VLEN???

 

Pyetje: A do të formoni qeveri edhe nën kushtin për ndryshime kushtetuese?

Mickovski: Me BDI nuk kemi qëllim të jemi!

 

Pyetje: Me VLEN?

Mickovski: Unë nuk kam dëgjuar që VLEN ka kusht të tillë, atë kusht po e imponon BDI, duke kërkuar kashtë për shpëtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>