Rezultatet nga zgjedhjet lokale Tetovë 2017


 Sipas Komisionit shtetëror të zgjedhjeve në komunën e Tetovës nga numri i përgjithshëm i zgjedhësve të regjistruar në Listën zgjedhore

82.887, prej gjithsejtë 117 vendvotimeve /gjegjësisht 117 vendvotimeve prej të cilave kanë arritur të dhëna del se

39.955 ose 48,28% votues kanë votuar, prej të cilëve

38.280 fletëvotime të vlefshme dhe

1.675 të pa vlefshme  prej këtyre dalin këta rezultate:

TEUTA ARIFI (BDI) 13.265 / 33,18% ndërsa për këshilltarë 10.648 / 26,65%

BILALL KASAMI (BESA) 8.767 / 21,93% ndërsa për këshilltarë 7.101 / 17,77%

GORAN MANOJLLOSKI (VMRO) 6.459 / 16,16% ndërsa për këshilltarë 5.823 / 14,57%

ATNAN NEZIRI (Aleanca) 4.874 / 12,19% ndërsa për këshilltarë 4.571 / 11,44%

BARDHYL DAUTI (PDSH) 4.568 / 11,43% ndërsa për këshilltarë 4.149 /    10,38%

LSDM s’kishte kandidat për kryetar por vetëm për këshilltarë dhe ka 4.123 / 10,32%

Gjithashtu edhe Partia demokratike e turqve (TDP)  vetëm për këshilltarë ka 1.683 vota / 4,21% të votave të përgjithshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>