Sela: Zhvillimet e fundit, kanë për qëllim përçarjen e ASH-së

SelaKryetari i Kuvendit të ASH-së Ziadin Sela deklaroi sonte se ndjehet i tradhtuar nga kryetari aktual i ASH-së, Arben Taravari dhe se të gjitha këto zhvillime kanë për qëllim përçarjen e ASH-së, shkruan Alsat.

“E kemi dhënë mundin gjakun, sakrificën dhe djersën e kemi dorëzuar te njerëz që iu besuam, e sot konstatoj se u keqpërdoren. Më duhet të jem transparent përpara shqiptarëve dhe kryetarëve të degëve duke u dhënë një mesazh, unë dua ta thërras sa më shpejtë kuvendin qendror sepse po afrohen zgjedhjet, por nga ana tjetër ne po mbahemi në një terr informativ”, tha Sela.

Kryetari i Kuvendit të ASH-së, Ziadin Sela njoftoi se Kuvendin e Partisë, kryetar i së cilës është vet ai do ta thërras të shtunën e ardhshme dhe sipas tij pikë e rendit të ditës do të jetë, përgjegjësia e kryetarit të ASh-së, Arben Taravari.

“Komunikimi i fundit i imi ka qenë dje me mesazhe, i kam thënë që të thirr mbledhje të kryesisë së partisë, që të marrim vendim që të shtunën të shkojmë në kuvend të partisë. Sot një javë, të shtunën do të thirret, do e thërras publikisht Kuvendin e ASH-së dhe pika e rendit të ditës do të jetë përgjegjësia e kryetarit të partisë. ASH-ja ka qenë barriera kryesore për të ndal elementet fondamentale. E ky është momenti më kritik të cilin ASH-ja do ta parandaloj përsëri”, tha Sela.  shkruan Alsat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>