Sërish shtyhet gjyqi për Kumanovën, nuk u lejuan avokatët dhe të dyshuarit

gjykimi i kumanovesProcesi gjyqësor për Lagjen e Trimave nuk filloi edhe sot edhe pas shtyrjes së tri seancave me radhë.

Në Gjykatën Supreme nuk u lejua që të hyjnë avokatët dhe të dyshuarit e këtij rasti.

Paraprakisht aty arritën të hyjnë vetëm prokurorët që hynë aty përmes korridoreve të Gjykatës Themelore. Gjykimi është shtyer për 6 qershor. (ina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>