Shpallet data për zhvillimin e zgjedhjeve lokale në Maqedoni

TalatKryetari i Parlamentit të Maqedonisë e shpalli 15 tetorin si datë kur do të mbahen zgjedhjet vendore.

Fushata zyrtarisht fillon njëzet ditë para zgjedhjeve, ndërkohë që partitë dhe kandidatët shumë më herët angazhohen në propagandat zgjedhore. Zgjedhjet vendore atje janë po aq të politizuara sa edhe zgjedhjet e përgjithshme. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>