Policia në perëndim apelon mos u jepni para “Lypësve” – Mashtruesve

PolizeiEdhe në aspektin fetar thuhet që të ndihmoni ata që kanë vërtet nevojë dhe jo “Lypësit” – Mashtruesit

Würzburg: Policia paralajmëron për bandat e organizuara të lypësve

Qyteti i Würzburg aktualisht po paralajmëron nga lypësit në qendër të qytetit. Këto janë banda të organizuara nga Evropa Lindore.

Vetë lypësit nuk kanë asgjë nga paratë, ato mblidhen rregullisht nga mbështetësit (personat në prapavijë). Qyteti këshillon dhe insiston që mos u jepni para lypësve. Sepse kështu, lypja në Würzburg bëhet më pak tërheqëse dhe bandat tërhiqen.

Policia dhe shërbimi i sigurisë aktualisht janë gjithashtu gjithnjë e më shumë në lëvizje në qendër të qytetit.

rg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>