Spasovski: Letërnjoftimet e falsifikuara janë të kërçovarëve, gostivarasve ….

SpasovskiMinistri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski vërtetoi se letërnjoftimet e dorëzuara në këtë dikaster nga gazetari Lubvisha Arsiq janë të falsifikuar, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Nga hetimet e para është vërtetuar se këto dokumente janë falsifikuar dhe se nga 105 ekzemplarë rreth 90 personave u është vjedhur identiteti. Bëhet fjalë për qytetar nga Kumanova, Kërcova, Shtipi dhe Gostivari”.

Sipas tij, hetimet duhet të dëshmojnë se me urdhër të kujtë janë falsifikuar këto dokumente dhe se për çfarë qëllime ato do të përdoreshin.

Ai gjithashtu tha se, do të vërtetohet nëse të njëjtat janë përdorur gjatë proceseve zgjedhore.

Komentet e ministrit të ri, erdhën pas pyetjeve të cilat i parashtroi lidhur me këtë rastë deputeti i VMRO-DPMNE-s, Aleksandar Nikollovski. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>