UÇK: Ali Ahmeti, Menduh Thaçi dhe disa politikanë nga Kosova do ndëshkohen për tradhtinë në Kumanovë!

uck-mNë media është shpërndarë dhe është publikuar  një komunikatë e një grupi që e quajnë veten Ushtria Çlirimtare Kombëtare, e nëpërmjet së cilës paralajmërohet se drejtësia do e ndëshkojë rëndë  bandën e Ali Ahmetit, Menduh Thaçit dhe disa politikanëve të Kosovës, të cilët, në bashkëpunim me vrasësit e popullit shqiptar, Nikolla Gruevskin, Sasha Mijallkovin dhe Gordana Jankullovskën, organizuan masakrën e 9 dhe 10 majit.

Në këtë komunikatë thuhet se UÇK-ja ka analizuar gjithçka që ka ndodhur në Kumanovë dhe se tradhtia ka vrarë 10 luftëtarë dhe ka burgosur dhjetëra të tjerë, të cilët vazhdojnë të torturohen egërsisht në burgjet sllavomaqedone.

“Këtë nuk do ta harrojmë dhe nuk do ta falim kurrë. Ne kemi besim që populli shqiptar në IRMJ do të dijë të kërkojë të drejtat e tij, duke e flakur tej me zemërim këtë klasë politike bandite, të shitur dhe tradhtare. Dënojmë me përbuzje të gjitha manovrat politike që po bëhen për të mbuluar gjurmët e krimit dhe të tradhtisë, për të ruajtur një pushtet gjakatar në IRMJ”, thuhet në komunikatën e UÇK-së.

/ Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>