Zaev-Gashi: Bisedimet vazhdojnë javën e ardhshme

zaev gashiKryeministri Zoran Zaev mbas takimit me Kryetarin e Alternativës, Afrim Gashi theksoi se ka shumë gjëra të rëndësishme që duhej të ktheheshin. Koalicioni i ardhshëm munë të bazohet në parimet programore .

“Ne folëm për shumë gjëra të rëndësishme që duhej të ktheheshim. Koalicioni eventual i ardhshëm do të bazohet në parimet programore, gjë që është pozitive”, tha Zaev.

Ai theksoi se ka rajone të pazhvilluara të cilat duhet të shqyrtohen siç është rajoni i Likovës.

“Këto janë rajone të pazhvilluara, siç është rajoni i Likovës, si dhe programe sociale. Pjesa e dytë është rishikimi ambicioz i Alternativës, sepse mes tyre ka një ndarje logjike nëse duhet të hyjnë në Qeveri, gjë që për mua është e kuptueshme. Përgjegjësia për shtetin i korrigjon për përfshirjen e re të ardhshme në Qeveri.

Zaev shtoi se bisedimet do të vazhdojnë javën e ardhshme.

Ndërsa Gashi pas takimit të sotëm mes Zaevit dhe Gashit, kryetari i Alternativës tha se duan të shohin konceptin e Zaevit, se cilët do të jenë hapat e ardhshëm në integrimet evropiane. Ai po ashtu tha se do të diskutohet se çfarë do të bëhet brenda partisë. Ata do të kenë parasysh interesat e qytetarëve, të shtetit, të shqiptarëve dhe të partisë.

“Jam i bindur se do të marrim vendimin më të mirë për qytetarët, shtetin, për ne”, tha Gashi.

Ata duan të shohin se ku do të jetë Alternativa në shumicë, cili do të jetë roli, a do të mund të ndihmojnë në integrimin europian.

alsat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>