Zaev: Në maj do të publikohet “bomba” për rastin Monstra

MonstrumKryetari i LSDM-së Zoran Zaev deklaroi se incizimet për rastin Monstra do të publikohet para protestës së kësaj partie në muajin maj, shkruan portali reporter.mk.

Ai tha se do të publikohen ende incizime për vdekjen e kryeredaktorit të Fokusit, Nikolla Mlladenov si dhe për rastin Martin Neshkovski, transmeton Lajm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>