Zaev të martën në Austri, të mërkurën në Poloni

zaevKryeministri Zoran Zaev, i shoqëruar nga delegacioni qeveritar, më 26 qershor zyrtarisht do ta vizitojë Vjenën, ndërsa do të jetë edhe në vizitë pune në Poloni, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Siç njoftojnë nga konferenca e shtypit, Zaev në Vjenë do të realizoj takime me Kancelarin e Republikës së Austrisë, Sebastijan Kurtz, me çka do të kenë konferencë të përbashkët.

Zaev do të realizoj dhe takime edhe në Kuvendin e Austrisë, ku do të mbajë fjalim “E ardhmja e përbashkët evropiane për Evropën Juglindore, shembulli i Maqedonisë”, ndërsa në kuadër të kësaj do të realizoj takim edhe me përfaqësuesi e shoqërisë së afaristëve në Vjenë.

“Në Varshavë, kryeministri do të realizoj takim me kryeministrin e Polonisë, Mateusz Morawiecki, njoftojnë nga konferenca e shtypit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>