Zaev zbulon platformën e LSDM në negociatat me partitë shqiptare

zaevLideri i LSDM-së, Zoran Zaev në takimin me ambasadorin francez Kristian Timonie ka zbuluar detajet e platformës së partisë së tyre në negociatat me partitë shqiptare, sidomos BDI.

“Themeli i platformës së LSDM-së janë raportet e Pribes dhe të komisionit Europian. Qytetarët zgjedhën jetë kualitative, drejtësi, barazi dhe qeveria e re është e detyrueshme të zbatojë këto reforma, dhe në hijen e demokracisë të kthejë pavarsinë e institucioneve”, ka theksuar Zaev,I cili ka shtuar se me rëndësi është që të formohet Qeveria e re.

Ai shtoi se vullneti i shumicës së qytetarëve është ndryshim në ardhmërinë euro-atlantike të shtetit dhe se platforma e LSDM-së është krijuar në bazë të këtyre synimeve. (ina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>