Bordello politike!

Kot ankohen disa, se opozita nuk bashkohet. Opozita në fakt “bashkohet” gjate gjithë kohës – për t’ja futu njëri tjetrit. Ja p.sh., ne fillim “u bashkuan” AAA me ASH, duke ja futur LB, e me plane ambicioze per t’ja futur edhe BDI-së. Por ama LB, u tregua “e shkathët” dhe “u bashkua” me LSDM, duke ua futur AAA-ASH, me arsyetimin se “ne fund, aty do bashkohemi të gjithë për t’na e futur Zaev”. Nga ana tjetër, hesapet e zgjedhjeve, nuk u dolën ashtu si i bënë ne shpi AAA-ASH, ndaj tani në fund “u bashkuan” LB me BDI, duke ua futur përsëri, dhe përfundimisht AAA-ASH-se, me synimin për “t’u bashkuar” me Zaev, i cili, siç deklaroi edhe vet, në fund, ashtu “të bashkuar,” ua fut të gjithëve! Njerëzit do thoshin se kjo ngjanë në bordello politike!

Afrim Fanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>