Stalini dhe Pula

BDI BESA ZaeviNë një nga takimet e tij të zakonshme, Stalini kërkoi që t’i çohej një pulë:

Ai e kapi atë dhe e mbajti të shtrënguar me njërën dorë ndërsa me dorën tjetër filloi t’i shkulte puplat.

Pula bërtiste nga dhimbja dhe përpiqeshe të shpëtonte në çfarëdo lloj mënyre pa pasur sukses, pasi Stalini e kishte kapur shumë fort dhe dhimbja ishte shumë e fortë për të.

Stalini arriti të largojë të gjitha pendët e saj pa probleme të mëdha dhe pasi mbaroi ai u tha ndihmësve të tij: “Tani shikoni se çfarë ndodh “.

Ai e vuri pulën në tokë dhe u largua prej saj, shkoi të merrte grurë ndërsa bashkëpunëtorët e tij e shikonin të mahnitur pulën e cila e lënduar dhe e gjakosur, vrapoi tek Stalini, që e joshi me nje grusht grurë.

E huazuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>