Mashtruesit e gazetës Lajm

Shqiptarëve në FYROM, dhe të tjerëve…
Nga Amerika, Aurel Dasareti, dasaretiaurel@yahoo.com.auTë nderuar bashkëkombës,
qysh para shumë kohësh, portali “Lajm” e ka publikuar një shkarravinë me të cilën kontribuojnë në boshatisjen e trojeve shqiptare sidomos nga rinia. Me mashtrime kinse Norvegjia kërkon punëtorë (nga ju) edhe atë paga fantastike, 4500 euro e jo mahi.
Prandaj unë, para dy ditësh, redaksisë së Lajm i dërgova një letër reagimi për ta fshirë plehun. Por ata nuk e bënë këtë. Pse?! Sepse përfitimet nga ky “haber” fals janë të lezetshme.

Apeloj që prej sot ta bojkotoni këtë portal të shakaxhinjve.

Më poshtë po e botoj letrën time dërguar stafit të LAJM:
***
“E nderuar redaksi,
Mashtrimi:
http://lajmpress.com/lajme/bota_rajoni/28515-norvegjia-kerkon-punetore-paga-4-500-euro.html
ia ulën vlerën portalit të juaj. Është kjo një rrenë e madhe që ndihmon kontrabandistët me qeniet e gjalla, nxit boshatisje të vendit, prandaj nëse këtë nuk e keni bë me qëllim përfitues, atëherë fshijeni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>