Frroku rrëzon Doshin: S’e kam njoftuar për asnjë atentat, s’e di pse më përfshiu

Deklarata e deputetit Tom Doshi, i cili pretendon se është vënë në dijeni nga miku i tij Mark Frroku për një atentat të mundshëm, është hedhur poshtë nga ky i fundit para prokurorëve të Krimeve të Rënda. Një burim pranë Prokurorisë së Përgjithshme tha se deputeti Frroku ka këmbëngulur se nuk ka dijeni, se nuk e ka njoftuar ndonjëherë Doshin për diçka të tillë dhe se nuk e di përse ai e ka përfshirë në këtë çështje.

Me fraza të shkurtra, edhe në dalje të prokurorisë, kur u pyet nga TCH, Frroku pohoi se nuk kishte dijeni për këtë ngjarje. “Nuk kam dijeni. Të gjitha komentet dhe thëniet ia kam thënë prokurorisë”, tha Frroku.

Frroku këmbënguli që të ruante sekretin hetimor duke iu shmangur pyetjeve të gazetarëve. “Si ligjvënës nuk mund të shkel ligjin duke deklaruar këtu thëniet e mia apo të dikujt tjetër. Të gjitha që kam thënë janë në prokurori”, vijoi Frroku.

A është tentuar një komplot ndaj Doshit? “Nuk kam dijeni dhe përsëris se thëniet ia kam thënë prokurorisë”, shtoi deputeti.

Por ky është ende një version jozyrtar i Prokurorisë së Përgjithshme, pasi askush nga Prokuroria e Krimeve të Rënda nuk e konfirmon zyrtarisht qëndrimin e deputetit Frroku. / Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>