Këshilli i Ministrave vendos blerjen e energjisë nga KESH-i

fletorja zyrtareKëshilli i Ministrave vendosi “blerjen e energjisë elektrike nga KESH në kushtet e një viti të pafavorshëm hidrik”.

Blerja e energjisë elektrike do të bëhet në zbatim të marrëveshjes së huasë ndërmjet Shqipërisë dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim.

Niveli në liqenin e Fierzës ka zbritur në 272 m ndërsa prurjet janë tejet të ulëta.

/ Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>