Më në fund ndërgjegjësohen shqiptarët, rrugët bosh

ASHSot është dita e nëntë që është vendosur karantinë kombëtare dhe më në fund rrugët e Tiranës janë bosh, pa lëvizje njerëzish ku të vetëm që shikohen janë policia, ushtria dhe ato makina që e kanë të domosdoshme të jenë në rrugë.

Në foto galerinë e mëposhtme keni foto që vijnë nga Tirana pas orës 13:00 i cili ishte edhe orari i mbylljes së çdo lëvizje edhe çdo dyqani.

Deri të hënë në orën 05:00 çdo gjë do të jetë e mbyllur.

tch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>