Rrethi çiklistik i Shqipërisë/ Nis etapa e tretë Elbasan-Vlorë me gjatësi 143 km

ciklizemEtapa e tretë e rrethit çiklistik të Shqipërisë ka nisur këtë mesditë nga Elbasani.

 

Kjo fazë përfshin aksin rrugor Elbasan-Vlorë, me një gjatësi prej 143 km.

Një ditë më parë, u zhvillua etapa e dytë, ku fitoi greku Jorgos Butopulos. Ai e kaloi finishin i pari në itirerarin 153 kilometra Tiranë – Lushnje – Elbasan e zhvilluar të martën.

 

 

Renditjen e përgjithshme e kryeson britaniku Maksimilian Stendman. Ky aktivitet do të zgjasë deri të premten dhe në total çiklistët do të përshkojnë më shumë se 750 kilometra rrugë.

Top Channel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>