Shpëtim Gjika dënohet me 4 vjet burg, i konvertohet në shërbim prove

gjikaGjykata ka dënuar me katër vjet burg ish -kryetarin e Bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjikën, dënim ky që do konvertohet në dy vite shërbim prove.

Gjika akuzohet nga prokuroria per vepren penale te “falsifikimit te dokumentave zyrtare” e kryer sipas organit te akuzes ne dy raste dhe ne bashkëpunim.

Ai gjithashtu nuk do të ketë të drejtën e ushtrimit të funksioneve publike për tre vjet. Ndërsa biznesmeni Artur Harxhi u denua me 3 vjet burg për klasifikim dokumentesh.

/ Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>