SKANDAL KOMBETAR/ Zbardhen përgjimet greqisht të Janullatos me Vangjel Dulen: “Ne dhe Athina morëm garanci nga Rama”

skandal

 

Përkthimi i bisedës në shqip

Dule: Urime Hirësi për titullin qytetar nderi

Janullatos: Biri im ka 20 vite që pres më tepër se kaq

Dule: E vërtetë Hirësi por shqiptarët janë të pafe dhe të paudhë

Janullatos: Vangjel o bir, aty ku është i mbushur trupi me mikrobe, aty është më e lehtë që trupi të shembet

Dule: Eshtë katranosur. Na është sosur durimi Hirësi

Janullatos: Nuk kemi ardhur për ta adhjasur, por për t’nakatosur

Dule: Atdheu na thërret Hirësi

Janullatos: Misioni jot bir është të gatuash çorbën në enën që je futur

Dule: K’të mesazh e mora qartë edhe në Athinë

Janullatos: Delja e shëndoshë qëndron brenda tufës

Dule: Hirësi, nëse bariu e ndan tufën?!

Janullatos: Vangjel bir ki besim, ne dhe Athina morëm garanci prej tij

(shqiperiaebashkuar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>