Luiza Gega nuk ndalet, kualifikohet për në finale në Kampionatin Botëror të Atletikës

LuizaLuiza Gega nuk ndalet edhe pse vinte pas një dëmtimi në tendinën e këmbës së majtë, kualifikohet për në finale, duke u renditur e 3-ta në baterinë e saj, në garën e 3000m me pengesa, në Kampionatin Botëror të Atletikës, që po zhvillohet në Budapest.

Gjimonë krenar për ty KAMPIONE

BRAVO DHE SUKSESE

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar (KOKSH)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>