• Covid 19: prej 2018 testeve, sot, kemi 159 raste të reja, 5 viktimë dhe 212 ersona të shëruar

  28 Gusht, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 2018 teste dhe 159 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:- Shkup 45- Kumanovë 26- Prilep 12- Shtip 10- Dibër 9- Kavadari 7- Gostivar 6- Kriva Palankë 6 – Tetovë 5- Strugë 4- Veles 4 – Strumicë 4- Delçevë 3- Gjevgjeli 3- ...
 • BOLL MË !!!

  28 Gusht, 2020

  Boll me

  TË NDERUAR QYTETAR,

  NE, NUK DO NDALEMI,

  BASHKË ME JU,

  JU FTOJMË QË TË PREMTEN, NË ORA 19:00,

  NË SHESHIN ,,ILIRIA” TË MERRNI PJESË NË PROTESTËN, PËR TU TREGUAR ATYRE, QË PO BËJNË SIKUR NUK NDODH ASGJË, SE TËRMET DO TË KETË.

 • Covid 19: prej 1529 testeve, sot, kemi 89 raste të reja, 7 viktimë dhe 215 persona të shëruar

  27 Gusht, 2020
  RMV - Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.529 testime dhe 89 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:- Shkup 39- Kumanovë 10- Prilep 8- Ohër 4- Shtip 4- Strugë 3- Kavadari 3- Berovë 3- Gostivar 2- Delçevë 2 -Kërçovë 2- Tetovë 1- Manastir 1- Dibër 1- Strumicë ...
 • Viti shkollor në Maqedoninë e Veriut shtyhet për në tetor

  26 Gusht, 2020

  shkollaViti i ri shkollor në Maqedoninë e Veriut nuk do të fillojë më 1 shtator, siç është paralajmëruar më herët, por me një muaj vonesë – më 1 tetor, bëri të ditur i emëruari për kryeministër i këtij vendi, Zoran Zaev.

  “Viti shkollor nuk do të fillojë më 1 shtator. Për shkak të përgatitjes së protokolleve shëndetësore, mësimi duhet të nisë më ...

 • Covid 19: prej 2065 testeve, sot, kemi 119 raste të reja, 5 viktimë dhe 297 persona të shëruar

  26 Gusht, 2020
  masat kunder covidSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer   2.065 testime, dhe 119 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  - Shkup 53- Prilep 13- Kumanovë 9- Gostivar 6- Delçevë 6- Berovë 5- Tetovë 4- Shtip 4- Sveti Nikolë 3- Kërçovë 3- Koçanë ...
 • Covid 19: prej 1768 testeve, sot, kemi 127 raste të reja, 5 viktimë dhe 60 persona të shëruar

  25 Gusht, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1768 testime, dhe 127 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: – Shkup 38 – Kumanovë 23 – Prilep 15 – Gostivar 12- Tetovë 8 – Velesë 5 – Berovë 3 – Delçevë 3 – Sveti Nikolë 3 – Probishtip ...
 • Covid 19: prej 860 testeve, sot, kemi 78 raste të reja, 4 viktimë dhe 40 persona të shëruar

  24 Gusht, 2020
  RMV - Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 860 teste dhe 78 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  - Shkup 28 – Gostivar 8 –  Prilep 8 – Kumanovë 5 – Dibër 4 – Tetovë 4

  - Berovë 4 – Delçevë 3 – Kërçovë 3 – Negotinë 2- ...
 • Covid 19: prej 1414 testeve, sot, kemi 137 raste të reja, 1 viktimë dhe 58 persona të shëruar

  23 Gusht, 2020
  RMV Ministria e shendetesiseSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1414 teste dhe 137 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
  - Shkup 53- Kumanovë 19- Gostivar 10- Shtip 8- Manastir 7- Veles 6- Sveti Nikolë 6- Delçevë 5- Tetovë 4- Makedonski Brod ...
 • Covid 19: prej 1733 testeve, sot, kemi 159 raste të reja, 6 viktima dhe 75 persona të shëruar

  22 Gusht, 2020
  masat kunder covidSipas Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer  1.733 teste dhe 159 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:- Shkup 32- Kumanovë 25- Gostivar 22- Strugë 15- Tetovë 9- Berovë 9- Shtip 8- Prilep 7- Kavadarci 5- Gjevgjeli 5- Ohër 4- Delçevë 4- Kërçovë 3- Koçani 2- ...
 • Shqiptarët në Maqedoni drejtojnë për herë të parë Ministrinë e Jashtme

  21 Gusht, 2020

  RMVEkonomia, reformat gjyqësore, projektet kapitale infrastrukturore, mjedisi dhe investimet në shëndetësi do të jenë prioritetet e qeverisë së re në Shkup.

  Kryesitë më të larta të LSDM-së dhe BDI-së kanë mbështetur marrëveshjen për formimin e qeverisë së koalicionit dhe kanë konfirmuar kandidatët për kabinetin qeveritar që do ta kryesojë mandatari Zoran Zaev. Në qeverinë e re në vend të 26 do të ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"