LAJMET NGA KOSOVA

 • Turqia shtrinë ndikimin në Kosovë

  18 Korrik, 2016

  rama erdogan thaciTurqia është vendi që ka shtrirë në Kosovë dhe në gjithë rajonin e Ballkanit ndikimin e saj të madh.

  Sipas të dhënave nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, Turqia zë vendin e parë sa i takon investimeve në Kosovë me mbi 290 milionë euro. Bazuar në deklarimet e zyrtarëve të agjencive turke që ndihmojnë në zhvillimin e projekteve ...

 • Zbulohet “Plani Special” për zgjidhjen e demarkacionit me Malin e Zi!

  16 Korrik, 2016

  kufiriDemarkacioni me Malin e Zi, një nga çështjet më problematike gjatë muajve të fundit, ka gjasa që shumë shpejt të marrë një rrjedhë krejt tjetër. Gazeta Blic nga burime të saja të përfshira në këtë proces ka marrë vesh se, është duke u diskutuar një “plan special” se si të zgjidhet përfundimisht ky proces.