• Covid 19: 168 raste të reja, 3 të vdekur dhe 70 persona të shëruar

  9 Korrik, 2020

  diagrami 9 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1470 teste dhe janë regjistruar 168 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 83 – Tetovë 26 – Gostivar 8 – Kumanovë 8 –  Ohër 8 – Kërçovë 6 – Shtip 6 – Strugë 5 – Sveti Nikollë 4  – Prilep 3 – Dibër 2 – Manastir 2  – Probishtip 2 – Koçani 1 – Krushevë 1 – Kriva Pallankë 1 – ...

 • Covid 19: 163 raste të reja, 8 të vdekur dhe 230 persona të shëruar

  8 Korrik, 2020

  diagrami 8 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1794 teste dhe janë regjistruar 163 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 87 – Tetovë 16 – Shtip 10 – Sveti Nikollë 9 – Gostivar 8 – Strugë 8 – Kumanovë 7 – Resnjë 5 – Prilep 3 – Kërçovë 3 – Dibër 2 –  Ohër 1  – Kratove 1 – Demir Hisar 1 – Strumicë ...

 • Propozim për Qeverinë, të gjithë qytetarët nga Serbia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina dhe Mali i Zi të posedojnë test PCR jo më të vjetër se 72 orë.

  8 Korrik, 2020

  SBKjo pamje para Bankës në Tetovë është e përditshme, tani u bënë disa javë që kjo pamje vazhdon prej orës 08:30 – 18:00. Mbi 50 persona, çdo ditë mblidhen tek hyrja dhe rreth bankës. Fatkeqësisht asnjë masë e vetme nuk është ndërmarr edhe përkundër sensibilizimit të pandërprerë nga ana e qytetarëve. Një papërgjegjësi totale të partive politike, komunës së Tetovës, organeve ...

 • Covid 19: 120 raste të reja, 5 të vdekur dhe 125 persona të shëruar

  7 Korrik, 2020

  diagrami 7 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1367 teste dhe janë regjistruar 120 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 63 – Tetovë 14 – Gostivar 12 – Dibër 6 – Strugë 6 – Shtip 4  – Kumanovë 4  –  Ohër 4 – Prilep 2 – Veles 2 – Sveti Nikollë 1 – Kërçovë 1  dhe Manastir 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima ...

 • Covid 19: 78 raste të reja, 5 të vdekur dhe 172 persona të shëruar

  6 Korrik, 2020

  diagrami 6 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 894 teste dhe janë regjistruar 78 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 26 – Shtip 17 – Tetovë 9 – Sveti Nikollë 5 – Gostivar 5 – Kumanovë 4 – Strugë 3 – Probishtip 3 – Dibër 1 – Manastir 1 – Koçani 1 – Kriva Pallanlë 1 – Vinicë 1 dhe  Ohër 1.

  Gjatë 24 ...

 • Covid 19: 115 raste të reja, 7 të vdekur dhe 40 persona të shëruar

  5 Korrik, 2020

  diagrami 5 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1032 teste dhe janë regjistruar 115 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 53 – Strugë 13 – Ohër 8 – Tetovë 8 – Dibër 6 – Prilep 6 – Gostivar 5 – Kumanovë 4 – Kërçovë 4  – Shtip 3 – Resnjë 2 – Sveti Nikollë 1  – Veles 1 dhe Probishtip 1 .

  Gjatë 24 orëve ...

 • Covid 19: 147 raste të reja, 6 të vdekur dhe 111 persona të shëruar

  4 Korrik, 2020

  diagram 4 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1296 teste dhe janë regjistruar 147 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 64– Tetovë 16 – Gostivar 9 – Kumanovë 8 – Strugë 7 – Sveti Nikollë 7 – Shtip 6 – Veles 5 – Ohër 5 – Manastir 4 – Kërçovë 4 – Resnjë 4 – Prilep 3  – Strumicë 1 – Koçani ...

 • Covid 19: 165 raste të reja, 7 të vdekur dhe 128 persona të shëruar

  3 Korrik, 2020

  diagram 3 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1454 teste dhe janë regjistruar 165 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 71 – Tetovë 20 – Kumanovë 15 – Gostivar 14 – Shtip 10 – Ohër 10 – Prilep 5 – Resnjë 5 – Probishtip 4 – Strugë 3 – Masnastir 3– Kërçovë 2 – Veles 1 – Dibër 1  dhe Makedonski Brod 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan ...

 • Maqedonia e Veriut pret me optimizëm fillimin e negociatave me BE-në

  3 Korrik, 2020

  RMV EUPas përfundimit të tekstit të kornizës negociuese me BE-në Maqedonia e Veriut është optimiste për presidencën gjermane, e cila është mbështetëse e madhe e rrugës evropiane të vendit.

  Komisioni Evropian ka prezantuar kornizën negociuese për nisjen e negociatave të anëtarësimit me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë në BE. Me këtë kornizë caktohen udhëzimet për procesin negociator i cili nëse do të ...

 • Covid 19: 173 raste të reja, 15 të vdekur dhe 150 persona të shëruar

  2 Korrik, 2020

  diagram 2 korrikMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1653 teste dhe janë regjistruar 173 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 75 – Strugë 14 – Ohër 10 – Tetovë 9  – Kumanovë 9 – Shtip 8 – Gostivar 7 – Dibër 6 – Prilep 6 – Sveti Nikollë 6 – Koçani 4 – Veles 3 – Resnjë 3 – Kërçovë 3  – Kavadarci 3 – Gjevgjeli 2 – ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"