Athua kaq të mjerë, pa dinjitet, pa vetëdije kombëtare ju dukemi ne shqitparët e ish IRJM?

epopeja - policija

 EPOPEJA – ПОЛИЦИЈА

A thua Glauk Konjufca, Lulzim Jashari dhe Elvis Hoxha, do merrnin pjesë në Kosovë, në ndonjë akademi përkujtimore kushtuar 25 vjetorit të sacrificës heroike të familjes Jashari, të organizuar nga një parti shqiptare, që në pushtetin lokal ka ardhur me ndihmën e votave të çetnikëve të Listës Serbska, që pretendon të vijë në pushtetin qendror përsëri në koalicion me çetnikët e Listës Serbska, që rekruton ithtarë në bazë të islamit politik, që hapur promovon islamin politik, duke nxitur përçarjen ndërfetare tek shqiptarët?

Kasami dhe Epopeja
A thua kaq e fortë është “miqësia ndërpartiake” saqë simboli i luftës, rezistencës dhe sakrificës së shqiptarëve, vihet në shërbim të ndërtimit të imazhit “patriotik” të një partie që pretendon pushtetin qendror në saje të aleancës së Islamit politik me ortodoksizmin politik të VMRO?

Athua kaq të mjerë, pa dinjitet, pa vetëdije kombëtare ju dukemi ne shqitparët e ish IRJM?

AF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>