20 ushqimet që duhet t’i hani dhe t’iu shmangeni kur e keni stomakun e zbrazet

what-to-eatJogurti, kafja dhe lëngu i freskët i portokallit – kjo është ajo çfarë shumica e njerëzve e imagjinojnë kur të mendojnë për mëngjesin e përkryer.

Fatkeqësisht, vetëm pak njerëz janë të vetëdijshëm se disa ushqime nuk janë të mira për njeriun kur konsumohen në stomak të zbrazur, transmeton Express.

Bright Side e ka krijuar një listë të thjesht me ushqimet që duhet të konsumohen dhe të mos konsumohen në mëngjes.

20-foods-to-eat20-foods-to-eat-120-foods-to-eat-220-foods-to-eat-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>