• Maqedonia e Veriut gati për fushatën e zgjedhjeve të 15 korrikut

  23 Qershor, 2020

  zgjedhjet mkDy partitë kryesore politike maqedonase, Lidhja Social-Demokrate në pushtet dhe VMRO DPMNE-ja në opozitë, kanë kundërshtuar idenë e Bashkimit Demokratik për Integrim për emërimin e një kryeministri shqiptar pas zgjedhjeve të 15 korrikut.

  LSDM-ja e ish-kryeministrit Zoran Zaev, idenë e partisë BDI që drejtohet nga Ali Ahmeti, e ka quajtur populizëm që ka për synim sigurimin e votave ...

 • Covid 19: 118 raste të reja, 4 të vdekur dhe 74 persona të shëruar

  23 Qershor, 2020

  Diagrami 23 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1363 teste dhe janë regjistruar 118 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 55 – Tetovë 20 – Ohër 9 – Kumanovë 9 – Resnjë 5 – Gostivar 4 – Prilep 4 – Strugë 2 – Strumicë 2 – Veles 2  – Shtip 1   – Manastir 1  – Sveti Nikollë 1  – Kërçovë 1  – Gjevgjeli 1  dhe  Dibër ...

 • Covid 19: 90 raste të reja, 9 të vdekur dhe 48 persona të shëruar

  22 Qershor, 2020

  Diagrami 22Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 665 teste dhe janë regjistruar 90 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 36 – Ohër 13 – Strugë 10 – Shtip 8 – Resnjë 6 – Tetovë 4  – Kumanovë 2 – Koçani 2  – Manastir 2 – Veles 2 – Sveti Nikollë 2  – Krushevë 1 – Gostivar 1 dhe ...

 • Covid 19: 101 raste të reja, 5 të vdekur dhe 22 persona të shëruar

  21 Qershor, 2020

  Diagram 21.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 776 teste dhe janë regjistruar 101 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 57 – Tetovë 19 – Kumanovë 13 – Shtip 3 – Manastir 2 – Resnjë 2 – Strugë 1 – Dibër 1 – Ohër 1  – Gostivar 1  dhe Veles 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 5 viktima, 2 nga Kumanova, 1 nga Shkupi, ...

 • Covid 19: 185 raste të reja, 11 të vdekur dhe 41 persona të shëruar

  20 Qershor, 2020

  Diagrami 20.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1364 teste dhe janë regjistruar 185 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 96 – Strugë 20 – Dibër 18 – Tetovë 14 – Resnjë 8 – Ohër 7 – Shtip 4 – Kërçovë 3 – Gostivar 2 – Kumanovë 2 – Veles 2  – Manastir 2 – Kavadarci 2 – Sveti Nikollë ...

 • Covid 19: 156 raste të reja, 6 të vdekur dhe 27 persona të shëruar

  19 Qershor, 2020

  Diagrami 19.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1227 teste dhe janë regjistruar 156 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 100 – Tetovë 19 – Kumanovë 11 – Veles 6 – Shtip 6 – Koçani 3  – Strugë 2 – Ohri 1  – Gostivar 1 – Dibra 1 – Prilep 1 – Manastir 1 – Kavadarci 1 – Gjevgjelia ...

 • Covid 19: Përsëri rritje, 182 raste të reja, 6 të vdekur dhe 33 persona të shëruar

  18 Qershor, 2020

  Diagram 18.06Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1348 teste dhe janë regjistruar 182 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 107 – Tetovë 23 – Kumanovë 14 – Resnje 13 – Ohri 6 – Strugë 5 – Shtip 4  – Gostivar 4 – Manastir 2– Strumicë 1 – Koçani 1 – Berovë 2  dhe Negotinë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 6 viktima, 2 nga Shkupi, 2 nga ...

 • Maqedoni e Veriut: 7 vjet burg për ish-kryeprokuroren e posaçme, Katica Janeva

  18 Qershor, 2020

  Katica JanevaZonja Janeva u shpall fajtore dhe dënua për veprën shpërdorim i detyrës dhe të autorizimit zyrtar. Ndërkaq, Bojan Jovanovski për veprën “përfitim shpërblimi nga ndikimi jozyrtar” dhe për larje parash.

  Prokuroria publike e hapi rastin para 11 muajsh me arrestimin e Boki-13, i cili prej atëherë ndodhet në paraburgim; ndërkohë, zonja Janeva u akuzua në gusht të 2019-s dhe ...

 • Covid 19: Përsëri rritje, 193 raste të reja, 9 të vdekur dhe 46 persona të shëruar

  17 Qershor, 2020

  Diagrami 17 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1391 teste dhe janë regjistruar 193 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 140 – Tetovë 19 – Ohri 11 – Shtip 6 – Strugë 5 – Gostivar 4 – Resnje 2 – Kumanovë 2 – Veles 2 – Dibër 1  dhe Sveti Nikollë 1.

  Gjatë 24 orëve u regjistruan 9 viktima, 5 nga Shkupi, 2 nga ...

 • Covid 19: 134 raste të reja, 8 të vdekur dhe 34 persona të shëruar

  16 Qershor, 2020

  Diagrami 16 qershorMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar 1173 teste dhe janë regjistruar 134 raste të reja të covid-19 edhe atë në – Shkup 97  – Tetovë 11 – Resnje 7 – Kumanovë 5 – Strugë 3  – Krushevë 2 – Kërçovë 2 – Manastir 1– Veles 1  – Prilep 1 – Negotinë 1 – Vallandovë 1 – Kavadarci 1 dhe Kratovë 1.

  Gjatë 24 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"