Albin Kurti në kuvend:“Asociacioni i komunave me shumicë serbe është “Zajednicë” e Hashim Thaçit edhe Isa Mustafës.

Albini PatriotAlbin Kurti në kuvend: “Asociacioni i komunave me shumicë serbe është “Zajednicë” e Hashim Thaçit edhe Isa Mustafës. Po duke iu falënderu qeverisë me mua kryeministër, nuk po zbatohet. Sa për juve moti ish kry ajo. Unë i kam përmendur këtu gjërë e gjatë 6 kushtet për Asociacionin, Asociacionin të cilin ju e keni sjellë ose më saktë siç po thotë një deputet i PDK-së “Zajednicën”. “Zajednica” e Hashim Thaçit dhe Isa Mustafës nuk po zbatohet se ka qeveri demokratike. Dhe krejt në fund, kur po jep deklarime Eskobari po thotë për një njëri nuk ndalet asociacioni, ai është momenti kur ju duhet me dalë me thanë Kryeministri nuk është vet. “…

… “Unë ju inkurajoj që ashtu qysh jeni shumë të vendosur Kosovën se nuk pranojmë kurrgjë që nuk e ka njohjen reciproke në qendër, nuk pranojmë kurrgjë që s’është në marrëveshjen finale aman këtë ja thoni kështu me të njëjtin zell edhe Eskobarit, jo veç mu. A po kuptoni? Pra, kur e takoni Eskobarin paramendoni që e kemi Albin Kurtin përpara dhe ia thoni këto fjalë. Shërbim më të madh, shërbim ma të madh Republikës së Kosovës nuk mundeni me i ba. Edhe me dashtë nuk mundeni me i ba. Kur e keni Eskobarin përpara paramendojeni Albin Kurtin the thoni Kosova Republikë, marrëveshje finale, njohje reciproke në qendër. Asgjë më pak. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>