Dy shpërthime në qendër të Preshevës

Mbrëmë rreth orës 2, në qendër të Preshevës janë dëgjuar dy shpërthime, të cilat kanë ndodhur në zonën afër ndërtesës së Kuvendit komunal dhe tregut të gjelbër. Sipas njoftimeve të policisë së Serbisë, në dy shpërthimet e ndara nuk ka pasur të lenduar, përveç dëmeve të vogla materiale, përfshi edhe një veturë.
Policia ka thënë se po zhvillon hetimet lidhur me incidentin. (rel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>