“Mbi 90 mijë shqiptarë u shpërngulën nga Maqedonia”

zgjedhje fyromMbi 90 mijë shqiptarë janë shpërngulur nga Maqedonia, shkruan sot gazeta “Dnevnik”, duke cituar burime të KSHZ-së, e cila ka nisur verifikimin e të dhënave të MPB-së dhe krahasimin e tyre me të dhënat e institucioneve të tjera.

Sipas kësaj gazete, bëhet fjalë për 100 mijë banorë, prej të cilëve siç thuhet 90 mijë janë shqiptarë. Por nuk dihet se cila është tendenca e shkrimit të kësaj gazete për të problematizuar numrin e elektoratit shqiptar në Maqedoni, që do të dalë shumë i madh dhe do të rrezikojë përqindjen e votuesve të komunitetit maqedonas.

 / INA / 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>