IKSHPK: Prej 11472 testimeve, kemi 1383 qytetarë pozitiv, 26 viktima dhe 996 persona te shëruar.

May be an image of text that says 'Ministria Shendetesisẽ Ministarstv Zdravstva Ministry Health COVID19 BASHKE IA DALIM! E MARTE 31.08.2021 Të vaksinuar brenda 24 orève Të vaksinuar me dozën e parè Të vaksinuar me dozën e dytë Numri totali dozave të administruara 17.684 548.855 E MARTE MARTE 276.890 எமம 825.745 31.08.2021 Numri testimeve 11.472 Raste pozitive 1.383 Të sheruar 996 Rastet e vdekjes 26 Rastet aktive 26.886'Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:
Nga 11.472 testime, 1.383 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
Gjatë 24 orëve të fundit, janë shënuar 26 raste të vdekjes.
Sot janë shëruar 996 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 115.657.
Në total numri i rasteve aktive është 26.886.
Në 24 orët e fundit janë dhënë 17.684 doza të vaksinës kundër COVID-19.
Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 825.745 doza të vaksinës.
Deri më sot 276.890 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>