Krpaçi – dëshmitari i Prokurorisë Speciale u gjet i vrarë në krevatin e fjetjes

foto-vrasje KrpacTrupi i pajetë i Kosta Krpaçit, 40 vjeçari që u zbulua se ishte dëshmitar vullnetar në Prokurorinë Speciale është gjetur në krevatin në dhomën e fjetjes.

Në krevat nuk ka pasur letër lamtumirëse, por në anën e djathtë është gjetur revolveri, me të cilin siç supozohet jozyrtarisht se ka kryer vetëvrasje. Ai dje para vrasjes është pare në mëngjes para shtëpisë, në kohën kur gruaja e tij e punësuar në Shërbimin sekret DSK po shkonte në punë. Prokuroria Publike në asnjë rast nuk ka thënë se bëhet fjalë për vetëvrasje, ndërsa Prokuroria Speciale tha se Krpaç ishte dëshmitar i paraqitur vullnetarisht në këtë institucion. Ai ishte pronar i kompanisë “Finzi DOOEL”, e cila është e lidhur me transferimin e pajisjeve të përgjimeve nga Izraeli dhe për dhënie të shpërblimeve qindra mijëra euro nga kompania izraelite, vetëm për të blerë pajisjet e tyre. Emri i tij përmendet në bisedat e përgjuara ku protagonistë është zëri i ish-shefit të DSK, Sasho Mijallkov. Krpaç u gjet në listen e të falurve nga presidenti Gjorgje Ivanov. (ina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>