Qetësohet Komuna e Tetovës: Ajri nuk është i ndotur deri në atë masë sa që të jetë i dëmshëm

zjarri-tetove-1Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, deklaron se ajri nuk është i ndotur deri në atë masë që të jetë i dëmshëm.

Nga Komuna e Tetovës kërkojnë që kjo situatë të tejkalohet pa krijuar panik edhe pse ishte pikërisht ajo vetë që shpejtoi dhe shpalli 2 ditë të lira për nxënësit nga procesi edukativo-arsimor si dhe disa mjekë nga Komuna e Tetovës që në rrjetet sociale kërkuan bile që personat me sëmundje kronike të largohen nga qyteti i Tetovës.

zjarri-tetove“Edhe pse sot në qytetin tonë kundërmon erë shumë e keqe për shkak të zjarrit të djeshëm në një fabrikë për materiale izoluese, duam të njoftojmë qytetarët se sipas rezultateve zyrtare të shpallura rregullisht nga Ministria e Ekologjisë dhe Mjedisit Hapësinor, fatmirësisht ajri nuk është i ndotur deri në atë masë sa që të jetë i dëmshëm”.

“Ju kishim apeluar që këtë situatë ta kalojmë së bashku pa krijuar ndonjë panik.
Cilësinë e ajrit mund ta shihni edhe tek faqja e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në linkun ”, thuhet në njoftimin e Komunës së Tetovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>