Hapet Muzeu i Forcave të Armatosura në Bërzhitë, Rama: Objekte, mjete e harta nga periudha e Ilirisë deri më sot

FA MuzeuMuzeu i Forcave të Armatosura ka hapur më në fund dyert në Bërzhitë.

Lajmi është bërë me dije nga kryeministri Edi Rama, i cili ka ndarë pamje nga ambientet e brendshme krahas së cilave thekson se ato janë dëshmi reale e historisë së ushtrisë shqiptare.

Sipas Ramës, ky muze ndahet në 5 pavione të veçanta në një hapësirë prej 100 mijë metër katrorë dhe në brendësi të tij ekspozohen përmes teknikave dhe teknologjive bashkëkohore, objekte, mjete, informacione e harta të periudhave që nga Iliria e deri në ditët e sotme

“Mirëmëngjes, dhe me ftesën për të vizituar hapësirat e reja të Muzeut të Forcave të Armatosura në Bërzhitë, si një dëshmi reale e historisë së ushtrisë shqiptare në 5 pavione të veçanta ku ekspozohen përmes metodave, teknikave dhe teknologjive bashkëkohore objekte, mjete, informacione e harta të periudhave që nga Iliria e deri në ditët e sotme, ju uroj një ditë të mbarë”- shkruan Rama.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>