LAJMET NGA SHQIPËRIA

 • Ministria e Shëndetësisë: 3029 testime, 581 raste të reja, 5 humbje jete dhe 465 të shëruar

  16 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3029 testime dhe 581 qytetarë kanë rezultuar pozitivë  edhe atë: 177 raste në Tiranë, 37 raste në Vlorë, 28 raste në Elbasan, 26 raste në Durrës dhe Fier, 25 raste në Lushnje, 23 raste në Kavajë, 20 raste në Dibër, 19 raste në Shkodër, 16 ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3530 testime, 641 raste të reja, 4 humbje jete dhe 379 të shëruar

  15 Janar, 2021

  Tabela-15-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3530 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 641 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 182 raste në Tiranë, 50 raste në Durrës, 38 raste në Vlorë, 35 raste në Shkodër, 29 raste në Kavajë dhe Lushnje, 24 raste në Fier, 22 raste në Lezhë, ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3695 testime, 660 raste të reja, 5 humbje jete dhe 386 të shëruar

  14 Janar, 2021

  Tabela-14-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3695 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 660 qytetarë.
  Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 250 raste në Tiranë, 39 raste në Vlorë, 34 raste në Kurbin, 33 raste në Durrës dhe Lushnje, 26 raste në Kavajë, 23 raste në Krujë, 22 raste në ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3307 testime, 707 raste të reja, 4 humbje jete dhe 439 të shëruar

  13 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3307 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 707 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 267 raste në Tiranë, 53 raste në Durrës, 34 raste në Elbasan, 30 raste në Vlorë, 22 raste në Berat, 20 raste në Fier, 19 raste ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3727 testime, 656 raste të reja, 5 humbje jete dhe 440 të shëruar

  12 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3727 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 656 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 190 raste në Tiranë, 49 raste në Durrës, 27 raste në Elbasan dhe Vlorë, 25 raste në Krujë, 24 raste në Lushnje, 21 raste në Shkodër dhe ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 1575 testime, 376 raste të reja, 6 humbje jete dhe 333 të shëruar

  11 Janar, 2021

  Tabela-11-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1575 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 376 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 98 raste në Tiranë, 29 raste në Lushnje, 27 raste në Durrës, 24 raste në Shkodër, 21 raste në Vlorë dhe Fier, 15 raste në Sarandë, 13 raste ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 2997 testime, 321 të shëruar, 562 raste të reja dhe 8 humbje jete

  10 Janar, 2021

  mbajtja e maskesMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2997 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 562 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki:
  172 raste në Tiranë, 41 në Vlorë, 37 në Durrës, 25 në Shkodër, 21 në Sarandë, 20 në Lushnje, 19 në Kurbin, 18 në Krujë, 17 ...

 • World Literature Today: Pse duhet të lexojmë Ismail Kadarenë?

  10 Janar, 2021

  World Literature TodayRevista prestigjiozje e letërsisë botërore “World Literature Today” i ka kushtuar një numër special shkrimtarit shqiptar Ismail Kadare, portretizimit dhe veprës së tij, fitues i çmimit Neustadt International Prize for Literature për vitin 2020.

  Arsyeja kryesore dhe më e rëndësishmja pse duhet të lexojmë Ismail Kadarenë është se ai është një rrëfimtar i shkëlqyer. Rrëfen histori të mrekullueshme ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 4499 testime, 655 raste të reja, 3 humbje jete dhe 356 të shëruar

  9 Janar, 2021

  Tabela 9 janarMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 4499 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 655 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 247 raste në Tiranë, 46 në Durrës, 39 në Vlorë, 35 në Fier, 29 në Lushnje, 26 në Lezhë, 24 në Elbasan, 16 në Shkodër, 15 ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3927 testime, 673 raste të reja, 7 humbje jete dhe 436 të shëruar,

  8 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3927 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 673 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 238 raste në Tiranë, 44 në Durrës, 38 në Vlorë, 28 në Shkodër, 23 në Lushnje, 20 në Lezhë, 19 në Mat, 18 në Berat, 17 ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"