LAJMET NGA SHQIPËRIA

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 785 testeve kemi 152 raste te reja, 5 humbje jete dhe 152 të shëruar

  23 Gusht, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 785 testime. Në testimet përfshihen testimet në dy strukturat publike dhe rastet për konfirmim diagnoze që rezultojnë të dyshuara ose pozitive në strukturat jopublike të liçensuara, sipas vlerësimit të IShP.

  Nga totali i testimeve, 152 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.

  Shpërndarja gjeografike ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 88 të shëruar, 156 raste te reja dhe 5 humbje jete

  22 Gusht, 2020

  Ndalo covid 19Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 837 testime për vlerësimin e infektimit nga virusi SARS COV2, dhe 156 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.
  Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 44 raste në Tiranë, nga 11 raste në Krujë dhe Kukës, nga 10 raste ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 864 testeve kemi 152 raste te reja, dy humbje jete dhe 110 të shëruar

  21 Gusht, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 864 testime për vlerësimin e infektimit nga virusi SARS COV2, dhe 152 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.
  Sqarojmë se në testimet përfshihen testimet në strukturat publike dhe rastet për konfirmim diagnoze që rezultojnë të dyshuara ose pozitive në strukturat ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 847 testeve kemi 155 raste të reja, 4 humbje jete dhe 58 të shëruar.

  20 Gusht, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 847 testime për vlerësimin e infektimit nga virusi SARS COV2, dhe 155 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.
  Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon:
  Tiranë 77 raste, Durrës 18 raste, Elbasan 11 raste, Kamëz 6 raste, 5 ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 864 testeve kemi 158 raste të reja, 2 humbje jete dhe 57 të shëruar

  19 Gusht, 2020

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë kryer 864 testime për vlerësimin e infektimit nga virusi SARS COV2, dhe 158 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.
  Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 81 raste në Tiranë, 10 raste në Shkodër, nga 9 raste në Durrës ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 932 testimeve 155 raste të reja, 2 humbje jete dhe 55 të shëruar

  18 Gusht, 2020

  masat kunder covidMinistria e Shëndetësisë  ju informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 932 testime për vlerësimin e infektimit nga virusi SARS COV2, dhe 155 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19.
  Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 34 raste në Tiranë, 24 raste në Durrës, 12 raste në Krujë, nga 9 raste në ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 501 testimeve 119 raste të reja dhe 2 humbje jete

  17 Gusht, 2020

  Ndalo covid 19Ministria e Shëndetësisë  ju informon se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 501 testime për të dyshuar të prekur nga COVID-19, ndërsa 119 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19. Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 54 raste në Tiranë, 10 raste në Kamëz, nga 7 raste në Elbasan dhe Kukës, 6 raste në Korçë, ...

 • Shqipëri: Përfundoi kriza humanitare në pikën kufitare me Greqinë

  17 Gusht, 2020

  KakavijeNë Kakavijë, në pikën kufitare mes Shqipërisë dhe Greqisë përfundoi një krizë humanitare prej disa ditësh 40 minutat e para, pas mesnatës së të hënës. Për hyrjen nga Shqipëria në Greqi kanë hyrë në fuqi rregulla të reja.

  Mijëra shqiptarë për katër ditë rresht formuan një rradhë disa kilometra të gjatë me automjetet e tyre në nxitim për t’u kthyer në Greqi pas ...

 • Zgjidhet kriza e radhëve kilometrike në kufirin shqiptaro – grek

  17 Gusht, 2020

  kufiri me greqineRadhët kilometrike në kufirin shqiptar me Greqinë morën fund në agimin e ditës së hënë, pasi pala greke punoi edhe pas orës 22 të mbrëmjes, kur ishte njoftuar bllokimi i kufirit.

  Rreth 1650 automjete dhe mbi 3300 udhëtarë shqiptarë dhe të huaj arritën të hynin në tokën greke në harkun e rreth 20 orëve, pas disa ditë pritjeje në kufirin ...

 • Ministria e Shëndetësisë: prej 650 testimeve 143 raste të reja, 6 viktima dhe 51 të shëruar

  15 Gusht, 2020

  masat kunder covidMinistria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 650 testime për të dyshuar të prekur nga Covid 19, ndërsa 143 persona janë konfirmuar positive me Covid19.

  Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive ditore është si vijon: 45 raste në Tiranë, 31 në Durrës, 17 në Korçë, nga 6 raste në Shkodër, Krujë, Vlorë, nga ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"