LAJMET NGA SHQIPËRIA

 • Ministria e Shëndetësisë: 2510 testime, 586 raste të reja, 6 humbje jete dhe 594 të shëruar

  19 Janar, 2021

  Tabela 19 janarMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2510 testime dhe 586 qytetarë kanë rezultuar pozitivë edhe ate në këto bashki: 188 raste në Tiranë, 47 në Durrës, 30 në Kavajë, 27 në Krujë, 22 në Vlorë, 21 në Elbasan, 18 në Shkodër, nga 16 raste në Sarandë, Ura Vajgurore, 15 në Berat, ...

 • Greqia zgjeron kufirin detar në Perëndim

  19 Janar, 2021

  JonParlamenti grek vendos për zgjerimin e territorit ujor të Greqisë në Detin Jon, nga gjashtë në dymbëdhjetë milje detare. Këtij hapi i parapriu një marrëveshje paraprake me Shqipërinë.

  Të mërkurën (20 janar) parlamenti në Athinë vendos mbi zonën-dymbëdhjetë-milje në Perëndim. Bëhet fjalë për detin midis Greqisë dhe Italisë. Miratimi i parlamentarëve konsiderohet i sigurt. Ministri i Jashtëm Nikos Dendias shpjegon se është një ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 2343 testime, 292 raste të reja, 4 humbje jete dhe 417 të shëruar

  18 Janar, 2021

  Tabela-18-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2343 testime dhe 292 qytetarë kanë rezultuar pozitivë edhe ate në këto bashki: 97 raste në Tiranë, 22 raste në Fier, 19 raste në Vlorë, 16 raste në Lushnje, 11 raste në Durrës dhe Lezhë, 10 raste në Kamëz, 9 raste në Elbasan, 8 raste në Berat, ...

 • Sot 553 vjet nga vdekja e Gjergj Kastriotit Skënderbeut

  18 Janar, 2021

  GjergjSot bëhen 553 vjet nga vdekja e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti – Skënderbeu.

  Me këtë rast e ribotojmë fjalimin e rrallë të Gjergj Kastriotit në shtratin e vdekjes, botuar në Gjermani 242 vjet më parë

  Ai lindi në vitin 1405 dhe ishte fëmija i parafundit në familjen me shumë fëmijë të Gjonit e të Vojsavës. Këta kishin katër djem (Stanishën, Reposhin, ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 2521 testime, 474 raste të reja, 7 humbje jete dhe 363 të shëruar

  17 Janar, 2021

  Tabela-17-JANAR-1Ministria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 2521 testime dhe 474 qytetarë kanë rezultuar pozitivë .
  Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 167 raste në Tiranë, 39 raste në Vlorë, 35 raste në Durrës, 29 raste në Lushnje, 20 raste në Fier, Elbasan, 12 raste në Lezhë, 10 raste ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3029 testime, 581 raste të reja, 5 humbje jete dhe 465 të shëruar

  16 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3029 testime dhe 581 qytetarë kanë rezultuar pozitivë  edhe atë: 177 raste në Tiranë, 37 raste në Vlorë, 28 raste në Elbasan, 26 raste në Durrës dhe Fier, 25 raste në Lushnje, 23 raste në Kavajë, 20 raste në Dibër, 19 raste në Shkodër, 16 ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3530 testime, 641 raste të reja, 4 humbje jete dhe 379 të shëruar

  15 Janar, 2021

  Tabela-15-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3530 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 641 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 182 raste në Tiranë, 50 raste në Durrës, 38 raste në Vlorë, 35 raste në Shkodër, 29 raste në Kavajë dhe Lushnje, 24 raste në Fier, 22 raste në Lezhë, ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3695 testime, 660 raste të reja, 5 humbje jete dhe 386 të shëruar

  14 Janar, 2021

  Tabela-14-JANARMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3695 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 660 qytetarë.
  Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 250 raste në Tiranë, 39 raste në Vlorë, 34 raste në Kurbin, 33 raste në Durrës dhe Lushnje, 26 raste në Kavajë, 23 raste në Krujë, 22 raste në ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3307 testime, 707 raste të reja, 4 humbje jete dhe 439 të shëruar

  13 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3307 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 707 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 267 raste në Tiranë, 53 raste në Durrës, 34 raste në Elbasan, 30 raste në Vlorë, 22 raste në Berat, 20 raste në Fier, 19 raste ...

 • Ministria e Shëndetësisë: 3727 testime, 656 raste të reja, 5 humbje jete dhe 440 të shëruar

  12 Janar, 2021

  Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë  ju informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3727 testime dhe kanë rezultuar pozitivë 656 qytetarë. Rastet pozitive të konfirmuara janë identifikuar në këto bashki: 190 raste në Tiranë, 49 raste në Durrës, 27 raste në Elbasan dhe Vlorë, 25 raste në Krujë, 24 raste në Lushnje, 21 raste në Shkodër dhe ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"